Γίνε μέλος

ginemelos

 

Εάν επιθυμείτε να γραφτείτε ως μέλος στο Σύλλογο Διαβητικών Ν. Κοζάνης "Διαβητική Πορεία" να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2463028188 ή να έρθετε από το γραφείο μας στην οδό ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ - Εθνικής Αντιστάσεως 11 (Στοά). 

 

 

Με την εγγραφή σας στο σύλλογο επωφελείστε:

  • Γνωριμία μεταξύ των μελών του συλλόγου μας και η δημιουργία σχέσεων μεταξύ μας, όπως και η γνωριμία με μέλη άλλων συλλόγων ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες καθώς και η προώθηση και ανάληψη από κοινού δράσεις και ενέργειες για το καλό όλων μας και της κοινωνίας μας γενικότερα.
  • Ενημέρωση των μελών του συλλόγου σε θέματα ασφαλιστικής κάλυψης, όσον αφορά το πρόβλημα της ασθένειας τους, για εκείνα τα μέλη που καλύπτονται από ασφαλιστικό φορέα όπως και σε εκείνα που βρίσκονται χωρίς ασφαλιστική κάλυψη (άνεργοι, μετανάστες, κ.α).
  • Παροχή υποστήριξης, (συμβουλευτικών και ψυχολογικών υπηρεσιών) πάντοτε αχρήματα, σε όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και όπου και από όποιον μας ζητηθεί, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.
  • Δημιουργία επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδες σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη, τις επιπτώσεις στην υγεία του πάσχοντος όσο και στην κοινωνία, μορφές παρακολούθησης τις νόσου και τις επιπλοκές που μπορεί να προκληθούν στην πορεία της εξέλιξης της νόσου, τρόποι αντιμετώπισης της και ενημέρωση πάνω σε νέες μορφές ρύθμισης ανεκτών ορίων του σακχάρου που προτείνονται από την σύγχρονη ιατρική.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ο Σύλλογος Γίνε Μέλος