Η κάρτα του διαβήτη


karta1-300x192Η ΕΛΟΔΙ αποφάσισε να δώσει την αιγίδα της σε μια σπουδαία ενέργεια που αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη πανελλαδικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 στην ειδική γραμμή επικοινωνίας για την κάρτα προνομίων 801 500 35 35 (αστική χρέωση) ή να μπείτε στο www.kartadiaviti.gr

Πρόκειται για την κάρτα προνομίων, μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική) η οποία σας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε ποικίλα καταναλωτικά προιόντα και υπηρεσίες που έχετε πραγματικά ανάγκη. Η ετήσια συνδρομή της κάρτας ανέρχεται στα 3 Ευρώ και ο κάθε ενδιαφερόμενος την παραλαμβάνει με αντικαταβολή στο σπίτι του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποστείλετε τη σχετική αίτηση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, μαζί με μια ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού σας, που να πιστοποιεί ότι είστε άτομο με διαβήτη, στο fax 210-6924416.

Αναζητήστε την αίτηση συμμετοχής στον τοπικό σας σύλλογο, μέσα στο διμηνιαίο περιοδικό της ΕΛΟΔΙ "Σακχαρώδης Διαβήτης - Φροντίδα για Όλους", ή μέσα στο site της κάρτας προνομίων, www.kartadiaviti.gr, οπότε μπορείτε να την αποστείλετε και ηλεκτρονικά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.kartadiaviti.gr και για την αίτηση εδώ: https://www.kartadiaviti.gr/Subscription/Create

   


 

home hearts 

Τι είναι η κάρτα διαβήτη;

Η κάρτα διαβήτη είναι μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική, ούτε χρεωστική), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομποσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), που παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στα άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Η κάρτα προνομίων αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 πανελλαδικά, ενήλικες και παιδιά.

Τι προσφέρει η κάρτα διαβήτη;

Προσφέρει προνόμια με εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες συμβεβλημένων εταιριών σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών συνεχώς μεγαλώνει με στόχο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Για να ενημερωθείτε για τις συμβεβλημένες εταιρείες και την έκπτωση που παρέχουν, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Πώς λειτουργεί;

Η κάρτα προνομίων έχει τυπωμένο barcode, μοναδικό για τον κάθε κάτοχο, το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας. Επιδεικνύοντας την κάρτα στα συμβεβλημένα σημεία πώλησης, θα σας παρέχεται η έκπτωση που δικαιούστε, βάσει της συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Πώς μπορείτε να την αποκτήσετε;

Συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε:

  • Ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

  • Εκτυπώνοντας την αίτηση που θα βρείτε πατώντας εδώ

  • Καλώντας στην ειδική γραμμή επικοινωνίας για την κάρτα προνομίων στο 801 500 35 35 (αστική χρέωση) ή στο 210 6520062 ώστε να σας σταλεί με φαξ. 

  • Στο περιοδικό της ΕΛΟΔΙ «Σακχαρώδης Διαβήτης-Φροντίδα για Όλους»

  • Μέσω της ΕΛΟΔΙ στο τηλέφωνο 210 8233954

  • Μέσω του τοπικού σας συλλόγου

Αφού συμπληρώσετε και υπογράψετε την αίτηση μπορείτε να τη στείλετε:

Για να γίνετε συνδρομητές, θα πρέπει να μας προσκομίσετε μαζί με την αίτηση συνδρομής και κάποιο έγγραφο (π.χ. είτε από το βιβλιάριο ασθενείας είτε συνταγή ιατρού), που να πιστοποιεί ότι πάσχετε από διαβήτη.

logo grΚόστος συνδρομής & ανανέωση

Το ετήσιο κόστος συνδρομής ανέρχεται στο ποσό των 3,00€ (πλέον φπα 24%). Το κόστος συνδρομής της κάρτας προνομίων είναι συμβολικό και καλύπτει τα έξοδα εκτύπωσης, πλαστικοποίησης και τη διαχείριση αποστολής της κάρτας, συν τα έξοδα αντικαταβολής.

Η ανανέωση της συνδρομής σας, μετά την πάροδο ενός έτους, μπορεί να γίνει ακολουθώντας την ίδια διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής, η κάρτα απενεργοποιείται αυτόματα.

Διαδικασίες παραλαβής

Περίπτωση Α: Αποστολή με courier
Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,05€ (πλέον φπα 24%) και το ποσό καταβάλλεται στον υπάλληλο από την εταιρεία courier που θα σας παραδώσει την κάρτα, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Περίπτωση B: Αποστολή με ταχυδρομείο
Μπορείτε να καταθέσετε το ετήσιο κόστος συνδρομής της κάρτας σε τραπεζικό λογαριασμό της EUROBANK με αριθμό λογαριασμού 0026.0374.74.0200319966. Στη συνέχεια αποστέλλετε με φαξ την απόδειξη της κατάθεσης στο 210 6520082. Τέλος θα παραλάβετε την κάρτα μέσω ΕΛΤΑ στη διεύθυνση που μας δηλώσατε με τη συμπλήρωση της αίτησης.

Πώς θα ενημερώνεστε;

Μαζί με την κάρτα θα παραλάβετε τη λίστα με τις συμβεβλημένες εταιρείες, καθώς και το ποσοστό έκπτωσης που σας παρέχεται για κάθε προϊόν ή υπηρεσία. Επίσης, θα παραλαμβάνετε κάποια μεμονωμένα εκπτωτικά κουπόνια, που αφορούν κυρίως καταναλωτικά προϊόντα.

Στη συνέχεια, και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα ενημερώνεστε για τις νέες εταιρείες ή υπηρεσίες που εντάσσονται στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας μας στην κατηγορία Παροχές ή μέσω του εντύπου που θα σας αποστέλλεται.

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Η κάρτα του διαβήτη