25 Απρ

Μοσχάρι με κόκκινες και κίτρινες πιπεριές και ρέβα

στην κατηγορία: Συνταγές

Οι πιπεριές είναι από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά της φύσης, ενώ έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στους ιούς και σε κάποια μικρόβια.

 

 

Υλικά για 4 μερίδες (330 θερμίδες η καθεμία)

* 4 φιλέτα μοσχάρι, κομμένα σε φέτες (160 γρ. περίπου το ένα)

* 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, σε κύβους

* 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, σε κύβους

* 1 ρέβα, σε κύβους

* 1 αγγουράκι, σε ροδέλες

* 2 κουταλιές ελαιόλαδο

* φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι

* λίγο αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Aνακατεύετε καλά σε ένα μπολ τις πιπεριές, τη ρέβα, το αγγουράκι, το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε τα φιλέτα στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σερβίρετε μαζί με τα λαχανικά και το φρέσκο θυμάρι.

Διατροφικά στοιχεία

Βιταμίνες Α και C, φυτικές ίνες

 

Βίκυ Αδαμοπούλου  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μωσαϊκό Σοκολάτας Κοτόπουλο Ντιζόν »
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Συνταγές Μοσχάρι με κόκκινες και κίτρινες πιπεριές και ρέβα