21 Δεκ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Κοζάνης «Διαβητική Πορεία», εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του αγαπητού Προέδρου του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία», κ. Κωνσταντίνου Ιωαννίδη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στα μέλη της οικογένειας του.

Ο Κώστας υπήρξε συνοδοιπόρος μας στη ζωή με τον Σακχαρώδη Διαβήτη, ήταν ο άνθρωπος που προσέφερε ακούραστα χρόνια τώρα, μέσω των δράσεων του Συλλόγου Διαβητικών στην κοινωνία του Νομού Ημαθίας, αλλά και σε όλο τον διαβητικό κόσμο ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ο.ΔΙ. (διετέλεσε στο παρελθόν Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας).

Μεταξύ των συλλόγων μας (Διαβητική Πορεία  και Γλυκιά Ισορροπία) αναπτύχθηκε μία μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία.  Και όσοι γνωρίσαμε τον Κώστα θα τον θυμόμαστε πάντα για την ανθρωπιά, την δύναμη και την μαχητικότητά του. «Καλό ταξίδι».

  Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                             Η Γραμματέας

 

Πετκίδης Αθανάσιος                                 Βασσάκη Ουρανία

03 Αυγ

Στα πλαίσια της βοήθειας των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, η ΕΛΟΔΙ μέσω των συλλόγων – μελών της συγκεντρώνει :

17 Μαϊ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος από το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Κοζάνης «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στα σχολεία του Νομού Κοζάνης.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου Διαβητικών για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών, για το τι σημαίνει Σακχαρώδης Διαβήτης. Για τις εκδηλώσεις στα σχολεία καθώς και για την διάθεση ενημερωτικού υλικού, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει αποστείλει στο Σύλλογο την απαραίτητη έγκριση.

Την Παρασκευή 20/04/2018 στα Σέρβια οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου καθώς και του Γυμνασίου Σερβίων, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία της ιατρού κας Τσιώρα Βάνας - Παιδιάτρου και να ενημερωθούν για τις βασικές αλλά πάρα πολύ ουσιαστικές έννοιες του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Στην διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης καταλυτική υπήρξε η στήριξη τριών ατόμων από τα Σέρβια του κ. Θύμνιου Γεωργίου - Φαρμακοποιού, της κας Μπουμπουρέκα Βιβής - Εκπαιδευτικού με ευαισθησία στην ενημέρωση των νέων και της κας Σαρρή Σταματίας μητέρας παιδιού με σακχαρώδη διαβήτη τύπου I. Χωρίς τη βοήθειά τους η εκδήλωση θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Τους ευχαριστούμε θερμά ελπίζοντας στη συνέχιση τέτοιων δράσεων.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία-βοήθειά τους, την Διευθύντρια της Δ/νσης Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης κα Βόντσα Βασιλική, τον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων της Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Κουρού Ιωάννη καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Tην Τετάρτη 25/04/2018, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του 3ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία και την ενημέρωση της ιατρού κα Παυλού – Οικονόμου Ι. Δήμητρας – Ειδικής Παθολόγου, η οποία με απλό και κατανοητό τρόπο τους γνώρισε το γλυκό φίλο «Σακχαρώδη Διαβήτη».

Ευχαριστούμε τον Δ/ντή του Λυκείου Κοζάνης, κ. Αποστόλου Χαράλαμπο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου και προσέφερε κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η άμεση και θετική ανταπόκριση των γιατρών - ομιλητών της κας Τσιώρα Βάνας και της κας Παυλού Δήμητρας, είναι για το Σύλλογό μας πηγή δύναμης στην προσπάθεια μας για ενημέρωση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων. Τις ευχαριστούμε θερμά ελπίζοντας και σε άλλες τέτοιες συνεργασίες.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Κοζάνης που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζει έμπρακτα την κάθε μας προσπάθεια.

08 Μαρ

Η Ένωση Γονέων Παιδιών και Νέων με Διαβήτη σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας,

03 Απρ

Μετά από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 26/03/2017 στον Σύλλογο Διαβητικών Νομού Κοζάνης «Διαβητική Πορεία», προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη:

 

07 Μαρ

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κοζάνης «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου στο Εμπορικό Πολύκεντρο της Πτολεμαΐδας με θέματα:

24 Φεβ

Φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Κοζάνης «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας.

20 Φεβ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014 η εκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Κοζάνης «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας, με τα παρακάτω θέματα:

14 Ιαν

Στις 9 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πτολεμαίδας, ο Σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέματα :

11 Νοε

Γνωρίζουμε στο κοινό της Πτολεμαΐδας και όλου του Νομού Κοζάνης ότι στις 14 Νοέμβριου 2012, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 9 πμ. εως 2 μμ., μπροστά στα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών στην Πτολεμαΐδα που στεγάζονται στο Εμπορικό Πολύκεντρο, θα γίνονται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και θα διατίθεται έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Συλλόγου